telefonujeme.cz - Obsah fóra telefonujeme.cz
telefonování přes internet s VoIP

FAQFAQ   HledatHledat   RegistraceRegistrace   RSSRSS  WikiWiki   PřihlášeníPřihlášení 

Problémy s příchozím voláním

odeslat nové téma   Odpovědět na téma       telefonujeme.cz - Obsah fóra -> VoIP Hardware
Autor Zpráva
Oťas

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 1:09 pm    Předmět: Problémy s příchozím voláním Odpovědět s citátem

Používám IP bránu WELL IAD162 a službu Telefonet od Volny.cz. Volání ven bez problémů. Pokud se volá ke mně, někdy hlášení, že volané číslo neexistuje příp. že volaný směr nelze spojit a pod. Připojení WIFI průměrně 520/470, QOS 85-95%. Dříve jsem měl WELL 8820IP a po čase to dělalo to stejné. Při instalaci SW telefonu Xlite bez problémů. Brána je nastavena podle vzoru na www.joyce.cz - shodou okolností je tam nastavení pro Volny.cz. Na telefonu připojeném k bráně je normálně volný tón. Pravděbodobně jsou problémy s přihlašováním brány do sítě poskytovatele. Na co se zaměřit? Jak změnit nastavení brány?

Omlouvám se, původně jsem zařadil téma do rubriky SW.
Oťas

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 1:11 pm    Předmět: Re: Problémy s příchozím voláním Odpovědět s citátem

Doplnění: jedno z hlášení je: litujeme, ale uvedný směr je nedostupný. Neukazuje to spíš na problémy Volny.cz s propojením do jiných sítí?
frolish
Anonymní
88.102.121.x

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 1:07 pm    Předmět: Re: Problémy s příchozím voláním Odpovědět s citátem

Oťas napsal:
Doplnění: jedno z hlášení je: litujeme, ale uvedný směr je nedostupný. Neukazuje to spíš na problémy Volny.cz s propojením do jiných sítí?

Mel jsem ten samy problem. Vyresil jsem to tak ze jsem v "System configuration" nastavil "End of Dial Digit:" na NONE a v "Sip information" jsem zmenil "RTP port" na 30000 a "Expire" na 300. Kdyztak dej vedet zda to pomohlo.
Přidej do: linkuj.cz! | jagg.cz! | del.icio.us! | digg it! | reddit! | Googlize! | MyWeb it! | Spurl it! | live it! | email it!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma       telefonujeme.cz - Obsah fóra -> VoIP Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1